Öğrencisiyle kaçtığı iddia edilen öğretmen polise teslim oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2006 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, pazar günü 13 yaşındaki öğrencisiyle birlikte ortadan kaybolan 39 yaşındaki öğretmen, polise teslim oldu. Öğrencisiyle duygusal ilişki yaşadığı iddia edilen öğretmen, savcılığa sevk edildi.

Denizciler Beldesi'ndeki Amiral Durcan İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 8. sınıf öğrencisi H.Ç., pazar günü dershaneden dönmedi. Dershaneden çıktıktan sonra Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve Okul Müdür Yardımcısı B.U. (39) ile buluştuğu ileri sürülen H.Ç, gece de eve dönmeyince aile ve polis her yerde H.Ç.'yi aramaya başladı. H.Ç.'nin ailesinin, kızlarının Müdür Yardımcısı B.U. ile kaçtığını iddia etmesi üzerine, polis B.U.'yu da aramaya başladı. Eşi de kendisi gibi öğretmen olan 3 çocuk babası B.U, dün akşam saatlerinde H.Ç. ile birlikte polis merkezine giderek, teslim oldu. Öğretmen B.U. gözaltına alınırken, H.Ç. doktor raporuna götürüldü.

İfadesi alındıktan sonra savcılığa sevk edilen B.U., basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. Adliyeye ailesiyle birlikte getirilen H.Ç. oldukça sakin görünürken, H.Ç. basın mensuplarına tepki gösterdi.

Müdür Yardımcısı B.U.'nun, ifadesinde, "Öğrencim H.Ç. ile vedalaşmak için dershanesine gitmiştim. Mesleği bırakmak için zaten istifamı verecektim ama onun kötü yola düşeceği endişesini taşıdığım için onunla bir gece evden uzaklaştım ve nasihat ettim. Hiçbir kötü hareketim olmamıştır" dediği öğrenildi.

Amiral Durcan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı B.U.'nun, polise teslim olmadan önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne istifasını verdiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber