Hafta sonu havalar nasıl olacak? / Haritalı

Sıcaklıklar Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Kasım 2015 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hafta sonu havalar nasıl olacak? / Haritalı

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara, ve Kıyı Ege'de kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren Marmara ve Kıyı Ege'de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklendiğinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşım sorunları vb.) dikkatli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber