Şehit Polis Toprak, son yolculuğuna uğurlandı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Serdal Toprak, memleketi Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde göz yaşları arasında toprağa verilirken yakınları Kürtçe ağıtlarla uğurladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Kasım 2015 21:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit Polis Toprak, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Serdal Toprak, Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Karşıyaka mahallesinde babaocağına helallik almak için getirildi. Yakınları sinir krizi geçirirken annesi baygınlıklar geçirdi baba ise soğuk kanlılığını korudu.

Şehidin 4 yaşındaki oğlu Umut annesinin kucağında şehit babasının Türk bayrağına sarılı naaşına dokundu. Daha sonra şehidin naaşı ilçe merkezindeki Çarşı Camisine getirildi. Burada ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından kıldırılan cenaze namazına yeni açıklanan kabinede Gümrük ve Ticaret Bakanı olduğu açıklanan Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazı sonrası dua edildi. Dua sonrası meslektaşlarının omuzlarında taşınarak cenaze aracına konulan şehidin naaşı Doğanşehir Mezarlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Defin sonrası şehit için saygı atışı yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber