Bakırköy Belediye Başkanı hakkında suç duyurusu

Belediyede sözleşmeli personel olarak çalışan Anıl Koç, kendisini darbettiği iddiasıyla Kerimoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2015 20:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakırköy Belediye Başkanı hakkında suç duyurusu

Bakırköy Belediyesi'nde sözleşmeli personel olarak çalışan Anıl Koç, kendisini darbettiği iddiasıyla Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun "kasten yaralama, tehdit ve hakaret" suçlarından yargılanmasını istedi.

Anıl Koç'un avukatı Serhat Arasoğlu, suç duyurusu dilekçesini Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sundu.

Dilekçede, belediyenin sözleşmeli personeli Anıl Koç'un, 8 ay önce Kerimoğlu'nun özel kalemindeki çaycılık görevinden ayrılarak, kendi isteğiyle Kas Hastalıkları Derneği'nde çalışmaya başladığı belirtildi.

Koç'un 17 Kasım'da belediyeye çağrıldığı ve Kerimoğlu'nun odasına alındığı kaydedilen dilekçede, "Kerimoğlu, odasında müvekkilime 'Ailem hakkında sağda solda nasıl konuşursun' şeklinde bağırmış, Koç da konuşmadığını söylediğinde hakaret etmiş ve vurmaya başlamıştır. Daha sonra korumalar Zeynel Öncü ve Akın Güler de odaya girerek, Anıl Koç'u darbetmişlerdir. Müvekkilimin burnu aldığı darbelerden kırılmıştır. Kerimoğlu, müvekkilim Anıl Koç'u 'Birine söylersen kemiklerini kırarım' diye tehdit etmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Anıl Koç'un Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 3 gün iş göremezlik raporu aldığı kaydedilen dilekçede, Kerimoğlu'nun daha sonra Koç'un annesi Ülkü Koç'u özür dilemek için makamına çağırdığı, yaşananlardan üzüntü duyduğunu belirttiği, olayın basına yansımamasını istediği ve Koç'un tedavi masraflarını karşılamayı taahhüt ettiği anlatıldı.

Dilekçede, şiddetin devam etme tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Koç hakkında koruma kararı verilmesi istenerek, Kerimoğlu, Öncü ve Güler'in "kasten yaralama, tehdit ve hakaret" suçlarından cezalandırılmaları için haklarında dava açılması talep edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber