Sancaktepe'de lise öğrencisinin ölümüne neden olan sürücü serbest

- Aracıyla kırmızı ışıkta geçerek çarptığı Elif Dağyeli'nin ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2015 14:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sancaktepe'de lise öğrencisinin ölümüne neden olan sürücü serbest

Sancaktepe'de aracıyla kırmızı ışıkta geçerek çarptığı lise öğrencisi Elif Dağyeli'nin ölümüne neden olduğu öne sürülen sürücü, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fatih Y'nin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı. Fatih Y'nin emniyetteki ifadesinde, 60-70 kilometre hızla giderken, bir yayanın önüne çıktığını, çarpmayı önleyemediğini daha sonra korkup oradan uzaklaştığını söylediği belirtildi.

Aracını park ederek kaza yerine döndüğünü anlatan Fatih Y'nin, "Ambulansı hastaneye kadar takip ettim. Hastanede bir hemşireye, çarptığım kişinin durumunu sordum. Öldüğünü öğrenince korkup kaçtım, ancak pişman olduğum için teslim oldum" dediği öğrenildi.

Fatih Y., emniyetteki işlemlerinin ardından, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sancaktepe'de, 24 Kasım'da Elif Dağyeli, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili MOBESE kameralarını inceleyen polis ekiplerinin belirledikleri şüpheli Fatih Y teslim olmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber