'Her şeyi gördük ama yine devlet öldürdü diyecekler!'

PKK ile devlet arasında yaptığı arabuluculuk ile adını duyuran "Balıkçı" lakaplı yazar İlhami Işık, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin ölümü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bütün Türkiye'nin izlediği görüntülerde PKK'lılar tarafından katledilen Tahir Elçi'yi yine devletin öldürdüğünü iddia eden Doğan, PKK ve FETÖ medyasının tetikçilerine sert tepki gösteren İlhami Işık "Her şey kameraların önünde olduğundan bu cinayetleri başkalarının üzerine yükleyemeyecekler ve bizler de buna müsaade etmemeliyiz." dedi.

Haber Giriş : 29 Kasım 2015 07:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Her şeyi gördük ama yine devlet öldürdü diyecekler!'

İşte İlhami Işık'ın açıklamaları:

TAHİR ELÇİ VE O POLİS ŞİDDETİN SON KURBANI OLDU

Bugün hakikaten inanılmaz derecede üzgün olduğum bir gün. Tanıdığım bildiğim bir insanın hastalıklı bir zihniyet tarafından katledildiği bir gün.

Bu ülkeyi Suriye ve Irak'a benzetmek isteyenlerin en son katlettiği insanlardan biri olan Tahir Elçi ve onu korumakla görevli polis memuru ne yazık ki kandan şiddetten vazgeçmeyen bu hastalıklı zihniyetin son kurbanı oldu.

PKK YİNE "DEVLET ÖLDÜRDÜ" PROPAGANDASININ ARKASINA SAKLANACAK

Diyarbakır Baro Başkanı "şiddete hayır" dediği için ve dün PKK ile ilgili bir polemikte "Şiddet kullanan ama siyasi yönü olan" sözleri sebebiyle yargılandığı için birileri "Tahri Elçi'yi devlet öldürdü" propagandasının arkasına saklanacak.

Kalabalık arasındaki Tahir Elçi, tesadüfi bir seçim değildir. Tahir Elçi PKK ile ilgili yargılandığından ötürü ona yapılabilecek her türlü eylem "devleti suçlu konumuna düşüreceği" inancıyla seçilmiştir.

BASIN TOPLANTISINDA HENDEKLERE KARŞI ÇIKMIŞTI

Nitekim basın toplantısında "hendek ve şiddetlere hayır" demek için yapmış olduğu bu çağrı da fotoğrafın ne olduğunu bize göstermektedir.

Yine birileri "bir Kürt'ü devlet katletti" propagandasıyla şiddeti daha hafazla yaygınlaştırmak kin ve dümanlığı daha fazla körükleme çabası içerisine gireceklerdir. Ama bu sefer başaramayacaklardır.

KÜRTLER PROVAKASYONA ALET OLMAMALI

Her şey kameraların önünde olduğundan bu cinayetleri başkalarının üzerine yükleyemeyecekler ve bizler de buna müsaade etmemeliyiz.

Kürtler olarak bize dayatılan şiddete, ölüme, bomlalarla hak arayışına hayır demelidirler. Hedeflenen bu kısa süreli provokasyona alet olmamalılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber