'Diyarbakır'daki terör saldırısı Türkiyemizi hedef almıştır'

Adalet Bakanı Bozdağ, "Diyarbakır'daki terör saldırısı, sadece polisimizi hedef almamış, Elçi'nin hayatını kaybetmesine neden olmamış, aynı zamanda Türkiyemizi hedef almıştır" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2015 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Diyarbakır'daki terör saldırısı Türkiyemizi hedef almıştır'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Danışma Meclisinde yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ile polis memurlarına rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınadığını belirten Bozdağ, "Esasında dün Diyarbakır'da başlatılan terör saldırısı, sadece polisimizi hedef almamış, isabet eden kurşunlar sadece polisimizi şehit etmemiş, sadece Diyarbakır Baro Başkanı merhum Tahir Elçi'nin hayatını kaybetmesine neden olmamış, aynı zamanda Türkiyemizi hedef almıştır" dedi.

Olayın akabinde hem adli hem de idari soruşturma başlatıldığını ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:

"Adli ve idari soruşturma, olayı bütün yönleriyle detaylı bir şekilde ortaya çıkaracaktır. Şu anda yazılı, görsel ve sosyal medya üzerinden yayınlanan bazı haberler gerçek değil, yalandır. Bazıları manipülasyon, bazıları çarpıtma... Maalesef kirli haberlerle milletimizin zihnini bulandırmak isteyen çevreler de var."

"Gerçek tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarılacaktır"

Yaşananların milletin gözü önünde olduğuna dikkati çeken Bozdağ, "Olay bütün yönleriyle incelenecek ve bütün gerçek tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarılacaktır. Hiçbir şeyin gizlenmesi, örtülmesi gözardı edilmesi, ihmal edilmesi, asla söz konusu değildir, olması da mümkün değildir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber