Şehit olan polis memuru Yavaş'ın evinde yas var

Yüksekova'da 10 Kasım'da teröristlerin askeri konvoya saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan polis memuru Mustafa Yavaş'ın yakınlarının evinde yas var

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2015 20:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit olan polis memuru Yavaş'ın evinde yas var

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 10 Kasım'da terör örgütü PKK mensupları tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) şehit olan polis memuru Mustafa Yavaş'ın Kocaeli'deki ablasının evinde büyük üzüntü yaşanıyor.

Şehit Yavaş'ın annesi Şazime ile babası Ahmet Yavaş Eskişehir'de olduğundan vatandaşlar taziye için şehit polisin ablası Aynur Unutur'un Hisareyn Mahallesi'ndeki evine gidiyor.

Türk bayrakları asılan evin önünde tedbir amacıyla 112 Acil Servis ekipleri bekletiliyor.

Yüksekova'da çatışmada yaralanan polis şehit oldu

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, şehidin ablasının evini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Yazıcı, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit polise Allah'tan rahmet dileyerek, "Elbette şehitlik mertebesine erişmiştir. Onun şefaatine nail olmayı Allah'tan niyaz ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Şehit Yavaş'ın 3 çocuk babası ve eşinin de Eskişehir'de polis memuru olduğunu dile getiren Yazıcı, şehidin anne ve babasının da Eskişehir'de olduğunu ifade etti.

Eskişehir Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevliyken geçici görevle Hakkari'nin Yüksekova ilçesine giden polis Mustafa Yavaş, 10 Kasım'da terör örgütü PKK mensupları tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırıda ağır yaralanmıştı. GATA'da tedavi altına alınan Yavaş, bugün şehit oldu.

Kılıçdaroğlu'ndan şehit ailesine taziye telefonu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber