Ankara'da üniversitede gerginlik!

Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü'nde karşıt görüşlü iki grup arasında gerginlik çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2015 19:28, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Ankara'da üniversitede gerginlik!

Edinilen bilgilere göre, üniversite önünde stant açan bir grup öğrenci ile diğer bir grup arasında tartışma yaşandı. Kampüs içerisinde yaşanan olayda tartışmanın büyümesi üzerine araya güvenlik ekiplerinin girdiği ve tarafları yatıştırdığı öğrenildi.

Kampüs dışında da toplanan bir grup Ankara Üniversitesi'ne girmek istedi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri tartışmanın büyümemesi için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık 50 kişilik bir grup kampüs önünde toplandı. Grubun daha da kalabalıklaşması nedeniyle Ankara'dan çevik kuvvet desteği istendi.

Ankara Üniversitesi yetkilileri kalabalığı yatıştırmaya çalıştı. Grupla konuşan yetkililer, kamera görüntülerinin inceleneceğini ve olayın emniyet ekipleri tarafından araştırılacağını belirterek gerekenin yapılacağını ifade etti. Olması muhtemel olayların önüne geçmek amacıyla Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 2 adet TOMA ve çok sayıda çevik kuvvet ekibi hazır bekletildi. Olaylar büyümeden yatıştırılırken, kampüs önünde toplanan kalabalık da Üniversite yetkilileri ve emniyet ekipleri ile görüşten sonra olay yerinden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber