Meteoroloji'den günlük hava tahmini

Meteorolojiden günlük hava tahmini bugün havalar nasıl olcak..

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Aralık 2015 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den günlük hava tahmini
METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Yapılan son değerlendirmelere göre; öğleden sonra Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Sinop ve İnebolu ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR:Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. UYARILAR BUZLANMA VE DON UYARISI:Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. SİS UYARISI: Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgesi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber