İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Türkiye'den Afganistan'a Geçici Garnizon Komutanı

Kula Garnizon Komutanı Yüzbaşı Melih Oğuz, 6 aylık geçici süre ile görevlendirildi. Kula Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Melih Oğuz, 6 aylık geçici bir görev ile Afganistan'ın başkenti Kabil'de havaalanına görevlendirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2015 10:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye'den Afganistan'a Geçici Garnizon Komutanı

25 Aralık'ta Afganistan'ın başkenti Kabil'e gidecek olan garnizon komutanı Melih Oğuz, geçici görevi öncesinde Kula Haber Gazetesini ziyaret etti. Kula Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Yiğen ve Yazı İşleri Müdürü Alaettin Yakın ile görüşen Oğuz'a, Kula Akbank Şubesi Müdürü Halil Peker eşlik etti. Geçici görevine 25 Aralık tarihinde gideceğini belirten Garnizon Komutanı Yüzbaşı Melih Oğuz, Türkiye'nin dört bir yanından bu geçici göreve meslektaşlarının geleceğini söyledi. Verilen görevi en iyi şekilde yapmayı istediğini belirten Oğuz, 25 Aralık tarihinde başlayacağı görevin 6 ay süreceğini ve 6 ay sonunda tekrardan görev yeri olan Kula'da görevine devam edeceğini söyledi.

Kula Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Yiğen ve Yazı İşleri Müdürü Alaettin Yakın, 6 aylık geçici görev ile görevlendirilen Garnizon Komutanı Yüzbaşı Melih Oğuz'a görevinde başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber