Samsun'da otomobilden 6 tabanca çıktı

Samsun'da polis uygulamasından kaçmak isteyen bir otomobilin içinden 6 tabanca, bir başta otomobilden ise 1 adet çelik yelek ve 1 adet tabanca ele geçti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2015 19:37, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Samsun'da otomobilden 6 tabanca çıktı

Olay, İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Barış Bulvarı üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Yunus ekipleri, araçlar üzerinde yaptıkları asayiş uygulaması sırasında İ.D.(25) idaresindeki 55 AJA 24 plakalı otomobili durdurdu. Otomobil sürücüsü İ.D.'nin üzerinde çelik yelek, otomobilde bulunan U.A.'nın üzerinde ise 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçti.

Bu sırada virajı döneceği sırada uygulama noktasını gören 55 RB 276 plakalı otomobilde bulunanlar araçla ger geri kaçmak istedi. Ancak, motosikletli Yunus ekipleri, kaçak isteyen aracın peşine düştü. Otomobilden 2 kişi kaçtı. Kovalama sonucu kaçan şahıslar Zeytinlik Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak üzerinde üzerlerinde bulunan 2 adet ruhsatsız tabancayı yere atarak polisten kurtulmak istediler. Y.K., Yunus ekipleri tarafından yakalanırken, U.C. ise kaçmayı başardı. Kaçan şahısların otomobillerinde yapılan aramada ise 4 adet daha ruhsatsız tabanca ele geçti.

Üzerinde çelik yelek ele geçen otomobil sürücüsü İ.D.'ye ehliyetsiz araç kullanmak suçundan işlem yapılıp, serbest bırakılırken, Y.K. ve U.A. ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Kaçan U.C.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MUAMMER AY

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber