Hafta sonu yoğun sisli geçecek-Haritalı

Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi bekleniyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Aralık 2015 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hafta sonu yoğun sisli geçecek-Haritalı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜMYapılan son değerlendirmelere göre; Sabah saatlerinde İstanbul,Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey ilçeleri ile Bilecik çevreleri, öğle saatlerinden sonra Giresun, Trabzon, Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Artvin'in iç kesimlerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, kıyı Ege'de yer yer kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS UYARISI: Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'da yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber