İstanbul, yarından itibaren kara teslim olacak

Yarın'dan sonra tüm yurtta kar yağışı bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Aralık 2015 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul, yarından itibaren kara teslim olacak

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kırklareli ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya ve Giresun çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, gece saatlerinde Bilecik, Kütahya, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi ile birlikte sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların, akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde, gece saatlerinde Bilecik, Kütahya, Amasya ve Tokat çevreleri ile Kırklareli'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Marmara'nın güneyi, İç Ege, Akdeniz ve Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber