Çocuklardaki öksürük için ilginç yöntem

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Ocak 2016 06:24, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57
Çocuklardaki öksürük için ilginç yöntem

Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda ayak tabanınıza güzelce Vicks merhem sürün ve kalın bir çorap giyin. Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz. Her zaman %100 çalışır ve çocuklara ağır öksürük ilaçları vermekten daha etkilidir.

Her insanın ayak tabanında vücudunun bir haritası vardır ve hastalıklara ayak tabanındaki akupunktur noktalarından müdahele edebilirsiniz. Vicks merhemin öksürüğe faydası da tam bu konu ile alakalı diyebiliriz. Evde kolay uygulayabileceğiniz bu yöntem pekçok kişi tarafından denenmiş ve olumlu sonuçlar alınmıştır. Geçmeyen inatçı bir öksürüğünüz var ve gece sizi uyutmuyor mu? Çözüm vicks merhem diyebiliriz.

Vicks Merhem Nasıl Kullanılır
Vicks merhemi gece yatmadan önce ayak tabanlarınıza sürüyorsunuz ve üzerine pamuklu bir çorap giyip yatıyorsunuz. Deneyen pekçok kişi 2 gece sonra öksürüğün tamamen iyileştiğini söylüyorlar. Çok basit ve uygulaması bir o kadar basit bu yöntem öksürükten kurtulmak için doğal bir çare diyebiliriz. Vicks merhem çocuklara ve hamile bayanlara da uygulanabilir. Aynı şekilde ayak tabanından uygulanmalıdır. Çocukların sırtına yada göğsüne sürmek tehlikeli olabilir. Çocuklarınıza içeriğini bilmediğiniz öksürük şurubu içirmektense geceleri vicks ile ayaklarını ovabilirsiniz. İlaç kullanamayan hamile bayanlar içinde kurtarıcı bir yöntem olacağını düşünüyorum. Hamile bayanlar yine aynı şekilde ayak tabanına uygulayın ve pamuklu çorap giyip uyuyun.

Vicks merhemin hiçbir yan etkisi yada zararı yoktur. Ayak tabanlarınıza sürerek öksürükten kurtulabilir. Yada nefes açmak için sıcak suya katarak buğu yapabilirsiniz. Fakat kesinlikle burun deliklerinize sürmeyiniz. Özellikle çocukların burun deliklerine sürülmesi çok zararlıdır. Vicks merhemi doğru kullandığınızda size fayda sağlayacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Ahmet Yanık

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber