MEB 2016 yılı tüm hizmetiçi eğitim planları

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 12 Ocak 2016 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEB 2016 yılı tüm hizmetiçi eğitim planları

Merkezi 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Öğretmen Unvanlı Personel Dışında Kalan Çalışanların Eğitimlerini Kapsayan 2016 Yılı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Öğretmenlere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Öğretmenlere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Yöneticilere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Öğretmenlere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Yöneticilere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Özel Eğitim Ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü/Araştırma-Geliştirme Ve Projeler Daire Başkanlığı 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber