Şehit polis Ali Bulduk, memleketi Adana'da toprağa verildi

Operasyonda şehit olan polis memuru Ali Bulduk'un cenazesi, Adana'da toprağa verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2016 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit polis Ali Bulduk, memleketi Adana'da toprağa verildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Ali Bulduk'un (35) cenazesi, memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde toprağa verildi.

Şehidin cenazesi, Diyarbakır'dan askeri uçakla Adana Havaalanı'na getirildi. Cenazeyi, burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Vali Mustafa Büyük ve diğer yetkililer karşıladı. Bakan Sarı, aynı uçakla gelen şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

Daha sonra şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, "helallik" alınması için Güneri Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Buradan cenazesi ilçe merkezindeki Mezarlık Camisi'ne götürülen şehit Bulduk için ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Namazın ardından şehit Bulduk'un naaşı, gözyaşları içerisinde Kozan Asri Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliğinde toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin yakınlarının yanı sıra Vali Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut, ilçe belediye başkanları, bazı kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polis Bulduk için resmi tören düzenlendi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber