Sözlük bölümüne 50 yazar alınacak

Memurlar.net'in 1 yıl önce açtığı sözlük bölümüne bu hafta yeni yazar alınacak.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 18 Ocak 2016 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sözlük bölümüne 50 yazar alınacak

Memurlar.net'in sözlük bölümü bundan tam bir yıl önce oluşturmuştuk.

Bir yıl boyunca, sözlüğe 30 bin konu ve 100 bin entry girişi yapıldı.

Birinci kuruluş yılında sözlüğe bu hafta 50 yazar seçimi yapılacaktır. Bilgi ve kültür birikimine güvenen, kavramlara ve olaylara tanım yazabilme yeteneği bulunan kamu personeli veya adayı arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Birçok üyemizin talebi doğrultusunda ülkemizdeki memur kavramının saygınlığına ve karakterine yakışır bir şekilde içerisinde her türlü fikre olabildiğince özgürlük tanıyan, ötekileştiriciliğe ve cinsiyet ayrımcılığına karşı, herkesin istediklerini söyleyebileceği, kesinlikle hakaret ve küfür barındırmayan bir sözlüğün memurlar.net bünyesinde açılmasının yıl dönümü vesilesiyle siz değerli kalemleri de sözlükte görmek isteriz.

Sözlük olarak amacımız eğitim, sağlık, siyaset, spor, kültür, edebiyat gibi toplumun genelini ilgilendiren güncel haber ve bilgilerin sözlük yazarlarımızın yorumlarıyla site ziyaretçilerine sunulmasıdır.

Sıradan kavramlara sözlükte yapılan açıklama ve tanımlamaların bu kavramların direkt sözlük anlamlarından daha çok yazarlarımızın sübjektif bakış açılarına dayalı, alışılagelmişin dışında, farklı, kimi zaman komik ve kimi zaman düşündürücü ifadeler içermesi sözlüğümüzün temel düşüncesidir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber