Kılıçdaroğlu'ndan Allah'tan korkmayız gafı/ Video

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tarafsızlık konusunda kimsenin eleştirmeye cesaret edemediğini ileri sürerken inanılmaz bir gafa imza attı. Kılıçdaroğlu grup toplantısında "Allah'tan korkmuyoruz" dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2016 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerini grup konuşmasında tekrar etti. CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'ndaki sözleri nedeniyle hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" soruşturması başlatılan ve tazminat davası açılan Kılıçdaroğlu, o ifadelerini tekrar ederek, soruşturma açan savcıya "Saray'ın kapıkulluğunu yapan adama cumhuriyet savcısı denmez" sözleriyle yüklendi.

Kılıçdaroğlu: Allah'tan korkmuyoruz

Grup toplantısında Kılıçdaroğlu'ndan Allah korkusuna ilişkin yeni bir gaf geldi. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a söylediği hakaret ifadelerine ilişkin olarak değerlendirmede bulunduğu sırada "Allah'tan korkmuyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu grup konuşmasında Erdoğan'a YSK'nın, Anayasa Mahkemesinin cesaret edip bir şey söyleyemediğini iddia ederek "Buna kim cesaret edecek? Allah'tan korkmayan biz cesaret edeceğiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber