Geç kalan müdüre muz cezası!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ekim 2006 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

RİZE VALİLİĞİ TARAFINDAN GEÇTİĞİMİZ HAFTA DÜZENLENEN HALK GÜNÜ'NE GEÇ KATILAN BAYINDIRLIK İL MÜDÜR VEKİLİ İSMET KARA, BU HAFTA CEZA OLARAK HALK GÜNÜNE KATILANLARA MUZ İKRAM ETTİ

Rize Valiliği tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen Halk Günü toplantısına geç katılan Rize Bayındırlık İl Müdür Vekili İsmet Kara, bu hafta cezalı olarak Halk Günü'ne katılanlara muz ikram etti.

Rize Bayındırlık İl Müdür Vekili İsmet Kara, geçtiğimiz hafta düzenlenen Halk Günü toplantısına geç katılmıştı. Bu nedenle Kara, bir sonraki hafta düzenlenecek olan toplantı için toplantıya katılanlara muz dağıtmak üzere cezalandırılmıştı. Cezalı Müdür Vekili Kara, bugün düzenlenen toplantıya katılan bürokrat ve vatandaşlar için muz alırken, muz görevliler tarafından ikram edildi. Verilen cezadan haberdar olmayan ve toplantıya geç katılan Rize Valisi Kasım Esen ise olayı öğrenince, "Güzel bir uygulama. Bundan sonra geç katılan müdürlerimiz fakir bir öğrenciye 5-100 milyon lira arasında burs versin" şeklinde konuştu. Esen, kendisinin de geç kaldığı hatırlatılınca, "Artık haftaya biz de cezamızı çekeriz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber