Veliler 'Özel güvenlik' dedi

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 28 Ekim 2006 06:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okullardaki şiddet olayları sebebiyle çocuklarının güvenliğinden endişe eden veliler, çareyi özel güvenlik görevlisi tutmakta buluyor. Denizli'deki 4 ilköğretim okulunda öğrencileri özel güvenlik elemanları koruyor.

Okullarda yaşanan şiddet olaylarının her geçen gün artması, Atatürk ılköğretim Okulu öğrenci velilerini tedirgin etti. Bunun üzerine okul aile birliği, 2 bin 541 mevcudu olan okulun korunmasını özel güvenlik elemanlarına teslim etti. İkisi stajer 3 güvenlik elemanının bir aydan beri görev yaptığı okula öğrenciler daha güvenli gidip gelebiliyor. Aylık 850 YTL'ye malolan özel güvenlik giderlerini okul aile birliği karşılıyor.

Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Altınay, ?Okul çıkışlarında öğrencilerin önü kesilerek para istendiği, tehdit edildiği oldu. Bu tür olayların meydana gelmeden önlenmesi, çocuklarımızın güvenliği ve velilerin huzuru için özel güvenlik konusunda karar aldık. Özel güvenlik ekiplerinin göreve başladığı günden beri biraz daha rahatız? dedi. Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Kaplan ise ?En az veliler kadar öğrenciler de rahat nefes aldı? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber