MEB; illerden örnek projeleri istedi

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 29 Ocak 2016 02:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEB; illerden örnek projeleri istedi

Ben aşağıya örnek projeyi yazayım millet okusun nasıl olsa yine bakanlığa göndermeyecekler. Dikkat projenin sadece hikayesi ile 4. olduk projeyi hiç bir zaman bakanlıga bildirmediler yada bildirdirlerse benim haberim yok. En azından Osmaniye'mizi temsilen 24 Kasımlarda bizde Ankara'da olmak isterdik.

MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün METEK Nasıl Başardık Yarışmasına "ÜRETEN MUTLUDUR" sloganı ile Osmaniye Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde 2001 yılındaki "ELKTROBOARD" üretimlerini anlatan hikaye ile katılan sitemiz yazarlarında Ahmet KANDEMİR Türkiye 4.cüsü olmuştur.

MEB, bu kapsamda mesleki ve teknik eğitim alanında başarılı uygulamalar gerçekleştirmiş, tüzel kurum/kuruluş ya da gerçek kişilerin katılımıyla düzenlenecek 'Mesleki Eğitim Kurumları Başarı Öykülerini Anlatıyor: Nasıl Başardık Yarışması' ile en iyi 10 başarı hikayesinin seçilmesi amaçlanıyor.

İşte MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün METEK Nasıl Başardık Yarışması sitesinde yayınlanan açıklama;

Bağımsız değerlendiriciler tarafından yapılan değerlendirme sonucu:

1. Numan Özgüler

2. Hatice/Hamide Karaman

3. Kenan İpek

4. Ahmet Kandemir

5. Mustafa Uzanç

6. Zahide Özkaşıkçı

7. Erdinç Özdinç

8. Asuman Doğan

9. İbrahim Serkan Avcıkurt

10.Faruk Aslan

yurtdışı çalışma ziyaretine katılmaya hak kazanmıştır. Kazanan isimlerle Proje Ekibi iletişime geçecek ve ilgili prosedürler tamamlanacaktır.


Sitemize açıklamada bulunan Ahmet Kandemir; "ÜRETEN MUTLUDUR" sloganını çok sevgili Öğretmen arkadaşı Veli Karagullü'nün 2001 yılında yapılan "Elektroboard" üretimi aşamasındaki aşagıdaki fotografından esinlenerek yazdığını bildirdi.

Aşagıdaki fotoğrafta ise Elektroboard'ın tasarım ve üretim aşamasında emek ve destek veren Öğretmenler Enver Yaşar, Murat Nazim ve Mahmut Uçman, Ahmet Kandemir'le birlikte "üretimde mutlu sonu" sergiliyor.

Ahmet Kandemir ayrıca; Elektroboard'ın tasarım aşamasında atelyesini çalışması için kendine açan Mustafa Alpaslan Akıcı ve bakanlıktan onay alınma aşamasında desteklerini esirgemeyen Cemal Hınıslı beye şükranlarını iletti.

Ahmet KANDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber