Tacizci müdür görevden alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2006 19:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da okuldaki hizmetli memura tacizde bulunduğu iddia edilen Muratpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Nihat B, bu suçlama ile hakkında daha önce ?okula alınan kömürü satarak parasını başka yerde kullandığı? gerekçesiyle açılan soruşturmalar kapsamında görevinden alındı.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde gazetelerde okulda görevli bir hizmetliye ?birlikte olmayı ve yemeğe çıkmayı teklif ettiği? iddialarıyla gündeme gelen ve bu iddiaları içeren konuşma kayıtları yayınlanan Muratpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Nihat B'nin hakkında, bu iddianın yanı sıra daha önce ?okula alınan kömürü sattığı ve başka yerlerde kullandığı? suçlamasıyla açılan soruşturmalar tamamladı.

Yetkililer, Nihat B'nin 2006 yılı başında Muratpaşa İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından alınan ?kışlık kömürü satarak, parasını başka yerlerde kullandığı? iddiasıyla hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığını belirterek, Nihat B'nin, müfettişlerin 7 ay süren çalışmaları sonucunda, ?görevini kötüye kullandığı? gerekçesiyle görevinden alındığını bildirdiler. Yetkililer, matematik öğretmeni Nihat B'nin, başka ilköğretim okuluna öğretmen olarak görevlendirildiğini kaydettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber