Yurtta kış: Güneşli ve Soğuk hava etkili

Yapılan son değerlendirmelere göre; Akşam saatlerinden itibaren Antalya ve Muğla çevreleri ile gece saatlerinden itibaren Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli çevrelerinin yağmur ve yer yer sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerimizde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve sis bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Ocak 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yurtta kış: Güneşli ve Soğuk hava etkili

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, zamanla Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'de kuvvetli(30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı(Görüş mesafesinde azalma, Ulaşımda aksamalar v.b.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber