9 kişiyi öldüren öfkeli koca hala yakalanamadı

Gaziantep'te cinnet getirmesi sonucu eşi ve amcasının da aralarında bulunduğu 9 kişiyi öldüren Yusuf Taş halen yakalanamazken, ailenin tehditler alması üzerine mahallede güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Şubat 2016 22:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
9 kişiyi öldüren öfkeli koca hala yakalanamadı

İstanbul'da yaşadığı belirtilen Yusuf Taş, geldiği Gaziantep'te Düztepe Mahallesi 28 Nolu Sokak'ta bulunan ve boşanma aşamasında olduğu Tuğba Taş'ın teyzesinin evine giderek, buradaki tartışmanın ardından evde bulunan eşi Tuğba Taş(21), teyzesi Şenel Çakmak(36), amcaoğlu Turan Taş(23) ve Ahmet Can Çakmak'ı(16) av tüfeği ile ateş ederek öldürmüş, ardından ise Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi 49 Sokak'ta yaşayan amcası Mustafa Taş'ın(48) evine giderek, evde bulunan amcasını, yengesi Gülay Taş (48), amcasının çocukları Furkan (16) ve Gül Taş (13) ile yeğeni Türkan Demir'i(22) öldürerek kayıplara karıştığı ileri sürülmüştü. Olayların ortaya çıkması ile harekete geçen emniyet güçleri Yusuf Taş'ı henüz yakalayamadı.

Cinayetlerin ardından Yusuf Taş, babası Halil Taş ve öldürdüğü Duran Taş'ın babası ve amcası olan Ali Taş'ı da telefonla arayarak, küfürler ve ölüm tehditleri savurdu. Tehditlerin ardından ise baba Halil ve amca Ali Taş'ın kaldığı Karayavaş (Uğurtepe) kırsal mahallesinde jandarma ekipleri tarafından güvenlik tedbirleri alındı. Yusuf Taş'ın halen yakalanmamış olması nedeniyle mahalledeki güvenlik tedbirlerinin gece boyu devam edeceği belirtildi.

Öte yandan olaya neden olan tartışmanın ise Yusuf Taş'ın, boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Taş'ın Turan Taş ile evlendirilmek istendiği ileri sürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber