Seri katile özel ekip

Gaziantep'te yaşanan korkunç cinayete kurban giden 9 kişinin cenazeleri defnedildi. Katil zanlısı Yusuf Taş halen yakalanamadığı için, cenazede polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 07 Şubat 2016 08:22, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Seri katile özel ekip

İstanbul'da yaşadığı belirtilen Yusuf Taş, boşanma aşamasındaki eşi Tuğba Taş ile yeniden barışmak için geldiği Gaziantep'te önce Tuğba Taş, teyzesi Şenel Çakmak, amcaoğlu Turan Taş ve Ahmet Can Çakmak'ı av tüfeğiyle ateş ederek öldürmüş, ardından amcası Mustafa Taş'ın evine giderek, amcasını, yengesini, amcasının çocukları Furkan ve Gül Taş ile Türkan Demir'i öldürerek kayıplara karışmıştı.

Zanlı kayıplara karıştı

Seri cinayetlerin ardından kayıplara karışan Yusuf Taş'ı bulabilmek için özel ekip kuruldu. 9 kişinin öldüğü olaylarla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Olay günü Turan Taş'ın telefonuyla aranan Yusuf Taş, eşi Tuğba'nın amcasının oğlu Turan Taş ile evlilik yapmayı düşündüğünü öğrenmesi üzerine çileden çıktı. Taş'ın silah sesinin çevredekiler tarafından duyulmaması için olay esnasında amcasının motosikletini çalıştırdığı öğrenildi.

Cenazeler toprağa verildi

Gaziantep'te iki farklı adreste silahla öldürülen toplam 9 kişinin cenazesi defnedildi. Asri Mezarlıktan alınan Mustafa ile eşi Gülay ve çocukları Türkan Demir, Furkan ile Gül Taş'ın cenazeleri Sam Mahallesi'ndeki camiye getirildi. Şüphelinin eşi Tuğba Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Çakmak'ın cenazesi Yeşilkent Mezarlığı'nda, Turan Taş ise Şahinbey İlçesine bağlı Uğurtepe Mahallesi'nde toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber