Kazada hayatını kaybeden üsteğmen toprağa verildi

Etimesgut ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişiden Üsteğmen İçer ile anne ve babasının cenazeleri, Erzincan'da defnedildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2016 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kazada hayatını kaybeden üsteğmen toprağa verildi

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde dün otomobille kamyonetin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden Üsteğmen Mustafa İçer ile anne ve babasının cenazeleri, memleketleri Erzincan'da toprağa verildi.

Hastane morgundan yakınları tarafından alınan Üsteğmen İçer (38), annesi Nermin (65) ve babası Abdullah (68) İçer'in naaşları, Terzibaba Camisi'ne getirildi.

İl Müftüsü Yavuz Karabayır, cenaze namazı öncesinde yaptığı konuşmada, trafik kurallarının önemine işaret ederek, "Ne olur, trafik kurallarına uyalım. Allah rızası için uymayanları ikaz edelim. Eğer kurallara uyulmuyorsa başta kendi nefsim için söylüyorum, bile bile yapılan ihmaller dinimizce de katil hükmündedir. Allah ondan cümlemizi muhafaza eylesin" uyarısında bulundu.

Anne, baba ve oğlunun cenazeleri, kılınan namazın ardından Terzibaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İçer ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu arada, aynı kazada yaşamını yitiren Üsteğmen İçer'in eşi Fatma İçer'in cenazesinin Ankara'da defnedileceği, kazadan yaralı kurtulan çiftin 7 yaşındaki kızları Zehra ile 3 yaşındaki oğulları Hasan'ın ise Ankara'daki hastanede tedavi gördükleri öğrenildi.

Dün, 06 DJ 6762 plakalı otomobil, Ankara Bulvarı'nda ters yönde ilerleyen 06 BY 6182 plakalı kamyonetle çarpışmış, kazada 5 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber