Yurtta kış: Batıda yağmur doğuda kar etkili

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Şubat 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yurtta kış: Batıda yağmur doğuda kar etkili

HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinde Kuzey Ege kıyıları ile Marmara'nın batısında kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

PUS VE SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi riski bulunduğundan yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber