Denizli'de ikametgahını taşıyan öğrenciye ödül

DENİZLİ'nin Pamukkale İlçesi'nde başlatılan 'İkametgahını Taşı Biletlerini Kap' kampanyası kapsamında ödül kazanan Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinden 5'ine sinema, 5'ine teleferik biniş bileti verildi. Ayrıca Başkan Hüseyin Gürlesin'in yaptığı çekilişle akıllı telefon, tablet ve termal otelde 2 gün konaklamayı içeren ödüller sahiplerini buldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Şubat 2016 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizli'de ikametgahını taşıyan öğrenciye ödül

Pamukkale Belediyesi ilçe sınırlarında yer alan Pamukkale Üniversitesi'nin öğrencilerine yönelik 'İkametgahını Taşı Biletlerini Kap' isimli kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenci olup, ikametgahlarını Pamukkale İlçesi'ne aldıran öğrencilere geçen yıl sadece sinema ile teleferik biletlerinin verildiği kampanyada ödüller de genişletildi. Ödüllere otelde konaklama, akıllı telefon ve tablet bilgisayar da eklendi.

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in yaptığı çekilişle 5 kişiye Karahayıt'ta 5 yıldızlı termal otelde 2 gün konaklama, 5 kişiye tablet bilgisayar, 5 kişiye akıllı telefon ödülü verildi. Kampanyaya katılan tüm üniversite öğrencilerine teşekkür eden Başkan Hüseyin Gürlesin, şöyle dedi:

"Üniversitemizin yaklaşık 45 bin öğrenci kapasitesi bulunuyor. Öğrencilerin büyük bir çoğunluğu, ülkemizin çeşitli noktalarından ilçemize geliyor. Amacımız öğrencilerle aramızda bağ kurmak ve 331 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Böylelikle hizmetin daha etkin ve aktif bir şekilde sunulması amacını taşıyoruz."

Ramazan ÇETİN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber