F.Tayfur Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde şarkı söyledi/Video

Ünlü sanatçı, Ferdi Tayfur, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen resepsiyonda "Sigarayı bıraktım" şarkısını seslendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2016 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde sigarayı bırakan 250'nin üzerinde vatandaşa, "9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü" dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde özel bir resepsiyon verdi. Resepsiyona, 7 yaşından beri içtiği sigarayı geçtiğimiz yıllarda bırakan sanatçı Ferdi Tayfur da katılarak bir sürpriz yaptı.

FERDİ TAYFUR: "SİGARAYI AT, ÖMRÜNÜ UZAT"

Resepsiyona, 7 yaşında sigara içmeye başlayan ve geçtiğimiz yıllarda sigarayı bırakan sanatçı Ferdi Tayfur da katılarak, davetlilere bir sürpriz yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, "Sigarayı at, ömrünü uzat" mesajı verdi. Daha sonra "Sigarayı bıraktım" adlı parçasını seslendiren Tayfur, resepsiyon katılanlardan yoğun alkış aldı.

12 DEV ADAM'DAN KAMPANYAYA DESTEK

Resepsiyon katılan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile A Milli Basketbol Takımı oyuncuları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sigarayı bırakma çağrısına destek verdi.

SİGARAYI BIRAKANLARA ÖZEL RESEPSİYON

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü" dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verdiği resepsiyona, Türkiye genelinde sigarayı bırakan 250'den fazla vatandaş katıldı. Her fırsatta, sigara içen birini gördüğü anda o kişiyi sigarayı bıraktırmak için ikna etmeye çalışan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu özel davetine, yurt gezileri sırasında sigara içerken görüp, sigarayı bıraktırdığı 20 kişi de iştirak etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonda TV360 Muhabiri Bedia Baykal'dan sigarayı bırakma konusunda söz aldı.

SİGARA PAKETLERİ SERGİLENDİ

Kamuoyunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sigara başta olmak üzere tüm zararlı alışkanlıklarla ve bağımlılıkla mücadele konusundaki özel hassasiyete sahip olduğu biliniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yakın çevresindeki pek çok bakanın da arasında bulunduğu bürokrat ve milletvekilinden de sigarayı bırakmaları konusunda söz almıştı.

Yurt gezilerinde de sigara içerken gördüğü kişilerden, sigarayı bırakma sözü alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bu kişilerin sigara paketine, isim, soy isim, tarih ve telefon numaralarını yazarak paketi aldığı çok kere basına yansımıştı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki özel resepsiyonda, bu sigara paketlerinden oluşan koleksiyon ve fotoğraflar da sergilendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber