Köpeklerin saldırısına uğrayan öğretmen hastanelik oldu

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde sabah okula gitmek üzere yola çıkan kadın öğretmen, köpeklerin saldırısına uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2016 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köpeklerin saldırısına uğrayan öğretmen hastanelik oldu

Edinilen bilgiye göre, Malkara Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ücretli matematik öğretmeni olan 24 yaşındaki Dilara Tuna, sabah saatlerinde yaya olarak okula gittiği sırada köpeklerin saldırısına uğradı. Zor anlar yaşayan genç öğretmen, yerden aldığı kayayla köpekleri uzaklaştırarak, gözyaşları içinde okula koştu. Sol alt baldırından köpek ısırıklarına maruz kalan Tuna, Okul Müdürü Turan Ayhan ve öğretmenlerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Yaşadığı olayı anlatan Öğretmen Dilara Tuna, "Sabah evimden çıkmıştım. Boş araziden çıkan bir köpek peşime takıldı. Ardından diğer köpekler de havlayarak etrafımı sardı. Koşarak uzaklaşmaya çalışırken, köpek bacağımı ısırdı. Sonrasında bir evin bahçesine girdim ve taş atarak köpeklerden kendimi kurtardım. Yoksa daha kötü şeyler olabilirdi" diye konuştu.

Yetkililerden köpeklerin toplanmasını arzu eden genç öğretmen, öğrencilere de saldırdıklarını belirterek, "Başıboş gezen köpeklerin toplanmasını istiyoruz. Toplu halde gezen köpeklerin bulunduğu yerde okul var. Öğrenciler sürekli buradan geçiyor, onlara da saldırıyorlar. Küçük öğrencileri, anne babaları okula götürüyorlarmış" dedi.

Ümit Öküzcü isimli ilkokul öğrencisi, "Burada çok köpek var, okula giderken bize saldırıyorlar. Toplanmasını istiyoruz" ifadelerini kaydetti.

ÖĞRENCİLER KÖPEK BARINAĞI İSTEDİ

Lise öğrencisi Orhan Alat ise, "Köpeklerin toplamaları lazım. Topluca insanlara saldırıyorlar. Bence köpek barınağı yapılması gerekir. Öğrenci arkadaşlarımızla bu konuyu yetkililere ileteceğiz" dedi.

Öte yandan gelen şikayetler üzerine harekete geçen belediye ekipleri, köpekleri toplama çalışması başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber