Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu, toprağa verildi

Şırnak'ta dün çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Arif Subaşoğlu, memleketi Kocaeli'de defnedildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Şubat 2016 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu, toprağa verildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün bölücü terör örgütü üyeleri ile asker arasında çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Arif Subaşı'nın cenazesi memleketi olan Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde defnedildi. İhsaniye Merkez Mezarlığı'na defnedilen 21 yaşındaki Şehit Subaşoğlu'nu, son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı.

VALİ, ŞEHİT BABASININ ELİNİ BİR AN BİLE BIRAKMADI

Cenazede şehidin annesi Serpil Subaşoğlu ve babası Mehmet Subaşoğlu güçlükle ayakta dururken, şehidin anneannesi Müyesser Subaşoğlu'nun çığlıkları yürekleri dağladı. Torununa kendi ismi verilen dede Arif Subaşoğlu ise ayakta durmakta zorluk çektiği için cenaze namazını sandalyede oturarak tamamladı. Cenazede güçlükle ayakta duran şehidin babası Mehmet Subaşoğlu'na Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu destek oldu. Vali Güzeloğlu cenaze boyunca şehit babası Mehmet Subaşoğlu'nu bir an bile yalnız bırakmadı.

TERÖRÜ LANETLEDİLER

Gölcük'e bağlı İhsaniye meydanında binlerce kişinin katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından, Şehit Piyade Er Arif Subaşoğlu'nun tabutu omuzlara alınarak tekbirler eşliğinde top arabasına taşındı. Şehit Subaşoğlu'nun cenazesi top arabası ile İhsaniye Merkez Mezarlığı'na taşındığı esnada törene katılanlar bölücü terör örgütünü lanetleyen sloganlar attılar.

Şehit Subaşoğlu'nun cenazesi dualar eşliğinde İhsaniye Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber