Baba katilinin polisle çatışma anı kamerada

Karabük'te polis memuru babasını öldürdükten sonra, taksiciyi yaralayıp aracını gasp eden ve orman müdürlüğünde görevli şoförün ölümüne sebep olan 23 yaşındaki Ercan Koz'un, polisle çatışma anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Şubat 2016 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 17 yıllık polis memuru babası Recep Koz'u beylik silahıyla vurarak öldüren 23 yaşındaki Ercan Koz, Gökçebey ilçesine hareket etti. Burada babasının cep telefonunu satarak 70 lira alan Koz, ilçede taksicilik yapan Sedat D.'nin 67 T 6013 plakalı ticari taksisine müşteri gibi bindi.

Bir süre sonra taksici Sedat D.'ye 4 el ateş eden Ercan Koz, taksiciyi yaraladıktan sonra aracını da gasp ederek Zonguldak'a hareket etti. Yakalanacağını anlayınca Elvanpazarcık beldesi istikametine hareket eden Ercan Koz, burada orman müdürlüğünde şoför olarak çalışan 51 yaşındaki Osman Aktaş'ın aracına çarptı. Burada Osman Aktaş ile tartışan Ercan Koz, Osman Aktaş'a da bir el ateş ettikten sonra Çaydamar Mahallesi istikametine devam etti.

POLİSE DOĞRULTTUĞU SİLAH TUTUKLUK YAPTI

Kokaksu mevkisinde polisin "Dur" ihtarına uymayan Koz, istasyon caddesine geldiğinde hemzemin geçitte trenle karşılaşınca yan yola girdi. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği görüntülerde gasp ettiği taksiyle elektrik direğine çarpan Erhan Koz, yine kendisine "Dur" ihtarında bulunan polis memuruna silahını doğrulttu. Silahın tutukluk yaptığı görülen görüntülerde Erhan Koz bir süre sonra kamera açısından çıktı. Araçtan iki metre kadar koşarak uzaklaşan Erhan Koz, babasına ait beylik silahını başına dayayarak intihar etti.

SON OLARAK KENDİ KAFASINA SIKTI

Olay sonrası hastaneye kaldırılan Koz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ormancı Osman Aktaş da bugün son yolculuğuna uğurlandı.

İLHAN GÖKÇEN-SERTAÇ ÖZDEMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber