Saldırılar Türkiye'ye, Hedefler rastgele seçilmiyor

Yeni Akit ve Yeni Şafak gazetelerine yapılan terör saldırılarını kınayan ESMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, "Şer güçler nereye saldıracaklarını iyi biliyorlar" dedi.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 13 Şubat 2016 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Saldırılar Türkiye'ye, Hedefler rastgele seçilmiyor

Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine yönelik terör saldırısına tepkiler sürüyor. Aralarında medya patronlarının da bulunduğu çok sayıda gazeteci, belediye başkanı ve sivil toplum örgütü temsilcisi her iki gazeteyi de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bu kapsamda Yeni Akit gazetesini ziyaret eden ESMEDYA Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve gazetenin yöneticileriyle görüştü.

Sancak, söz konusu saldırıların Akit Medya Grubu'nu susturamayacağını belirterek, "Bu saldırı Türkiye'ye karşı girişilen kalkışmanın bir parçasıdır. Kendine has bir olay değildir. Şer güçleri nereye saldıracaklarını çok iyi biliyorlar'' dedi. Akit Medya Grubu'nun her türlü zorluklara karşı yılmadığını hatırlatan Sancak, "Türkiye son yıllarda ayağa kalkıyor. Allah yolumuzu açtı, ilerliyoruz. Bu millet liderliyle, medyasıyla, ordusuyla ayağa kalktı. Allah'tan başka kimseden korkmuyoruz. İt ürür kervan yürür'' diye konuştu. Ethem Sancak, Akit Medya Grubu'nu camianın kutup yıldızı olarak gördüklerini belirterek, "Biz bugün saldırıyı kınamak ve Akit Medya Grubu'nun yanında olduğumuzu bildirmek için geldik. Allah ülkemizi ve bizleri korusun'' şeklinde konuştu.

Ethem Sancak'ın ikinci durağı Yeni Şafak Gazetesi oldu. Sancak, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette Doğan Yayın Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ'da yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber