Liseli kızlar kavga etti: 1 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Kasım 2006 16:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan'da bir lisede eğitim gören 3 kız öğrenci arasında çıkan kavgada, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bir lisede okuyan A.E. ve S.O. ile E.T arasında, okulun spor salonunda tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öğrenciler, öğretmenler tarafından ayırıldılar. Kavga sırasında darp edilen E.T, Erzincan Devlet Hastanesine kaldırıldı. E.T'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, kavgaya karışan ve haraç istedikleri öne sürülen öğrenciler S.O. ve A.E. ifadeleri alınmak üzere Erzincan Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Yaralanan öğrenci E.T'yi hastanede ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Yalçın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kavganın haraç isteme nedeniyle çıktığının iddia edildiğini belirterek, ?Ancak bununla ilgili şu an için herhangi bir kanıt yok. Öğrencilerimizin sağlık durumları iyi. Bilgi yapılacak soruşturmanın ardından netleşecektir? dedi.

Yalçın, bir gazetecinin ?öğrencilerin alkollü olup olmadıkları? yönündeki sorusu üzerine ise ?Bu konuda inceleme yapıldıktan sonra gerekli açıklama yapılacaktır? diye konuştu.

Yaralanan öğrenci E.T'nin babası Yaşar T. ise okul idaresinin benzer olaylar karşısında duyarsız davrandığını öne sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber