Dolandırıcılar şimdi de Başbakanın adını kullanıyor

Kendilerini polis ya da savcı olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şebekenin, şimdi de Başbakan'ın adını kullanmaya başladığı ortaya çıktı

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 16 Şubat 2016 07:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01
Dolandırıcılar şimdi de Başbakanın adını kullanıyor

Tele-dolandırıcılar sınır tanımıyor... Daha önce kendilerini polis, savcı olarak tanıtarak, vatandaşları dolandıran çete üyeleri şimdi de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun adını kullanamaya başladı. Bugüne kadar kendilerini hakim, savcı, polis olarak tanıtarak, terör örgütüne yönelik operasyon yapıldığını belirtip, vatandaşları dolandıran şebeke şimdi de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun adını kullanmaya başladı.


BU NUMARAYA DİKKAT

Merkezi yurtdışı olduğu tespit edilen şebeke, cep telefonlarına; "Hibe para, Başbakanımız Davutoğlu'nun açıkladığı herkese 50 bin lira hibe para almak ister misiniz? Hemen bizi arayın. Bilgi verelim. Danışmanlık 08982130101" yazılı mesaj göndermeye başladı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşları uyararak bu tür mesajlara itibar göstermemelerini istedi. Başbakan Davutoğlu'nun adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen şebeke üyelerinin, bahsedilen numarayı arayan vatandaşları sürekli hatta tutmaya çalışıp birimden birime aktarma yöntemi ile dakika doldurup faturanın yükselmesine neden olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber