Hırsızlık yapan sahte 4 belediye ekibi tutuklandı

Bir firmaya ait yer altı kablolarını keserek hırsızlık yaptığı belirlenen 4 kişi, suçüstü yakalandı - Şüphelilerin plakasız kamyonun önüne Büyükşehir Belediyesi yazdırdıkları, araçta tepe lambası olduğu ve hırsızlık sırasında arkasında Büyükşehir Belediyesi yazan tulumlar giydikleri tespit edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2016 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlık yapan sahte 4 belediye ekibi tutuklandı

Belediye ekibi gibi davranarak bir firmaya ait yer altı kablolarını keserek hırsızlık yaptığı belirlenen 4 kişi, suçüstü yakalandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent genelinde farklı zamanlarda meydana gelen kablo hırsızlıkları üzerine çalışma başlattı.

Yer altındaki kabloları çalabilmek için satın aldıkları vidanjör kamyon içerisine düzenek kuran şüphelilerin bir tır garajında olduğu ihbarını alan ekipler, söz konusu kamyonu takibe aldı. Ekiplerin bir süre takip ettiği kamyon içindeki S.A, F.Y, E.S. ve T. S, Yenimahalle 1611. Cadde üzerinde kablo çalarken suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin plakasız kamyonun önüne Büyükşehir Belediyesi yazdırdıkları, araçta tepe lambası olduğu ve hırsızlık esnasında arkasında Büyükşehir Belediyesi yazan tulumlar giydikleri belirtildi.

Şüphelilerin keşif yapmak için kullandıkları 06 FV 2048 plakalı minibüs ile çalınan kabloların plastik kısmını ayırmak için kullandıkları sıyırma makinesi ise depo olarak kiralanan dükkanda ele geçirildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber