Tüm yurtta yağış bekleniyor-Haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara ve Ege bölgeleri ile akşam saatlerinden itibaren Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz'in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam ve gece saatlerinde İstanbul, Yalova, Bursa, Balıkesir, Uşak, Denizli, Muğla, Antalya, Isparta ve Burudur ile Aydın çevreleri ile Manisa ve İzmir'in doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Ege ve Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Mart 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tüm yurtta yağış bekleniyor-Haritalı

HAVA SICAKLIĞI :Batı bölgelerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bugün (Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren ve gece saatlerinde İstanbul, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Isparta, Burdur ve Antalya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar v.b) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Kuzey Afrika üzerinden kuvvetli güneyli rüzgarla birlikte Ege ve Akdeniz ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Hava kalitesinde azalama, görüş mesafesinde düşme vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber