'Herkes Audi'ye binerken ben Passat'a mı bineyim'

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in 650 bin liralık Audi marka arabaya binmesi eleştiriliyor. Başkan Keleş, eleştirileri şu şekilde cevapladı: İlçe başkanları bile Audi ile gelsinler, ben yanlarına Passat mı çekeyim?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 03 Mart 2016 07:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in 650 bin liralık Audi marka arabaya binmesi eleştiriliyor. Başkan Keleş, eleştirileri şu şekilde cevapladı

"İlçe başkanları bile Audi ile gelsinler, ben yanlarına Passat mı çekeyim?"

PASSAT MI ÇEKEYİM?
Mehmet Keleş, iki yıl sonra yine Audi A8 makam aracıyla gündemde. Yerel bir televizyona verdiği röportajda, eleştirilerden dert yanan Başkan Keleş, "Audi kendi malımız, kapının önünde duruyor. İstediğimiz zaman satarız. Türkiye'deki belediye başkanlarının yarısından fazlası bu arabaya biniyor. Biz neye binelim? Hepsi Audi ile gelsinler, ben yanlarına Passat mı çekeyim?" diye veryansın etti.

BORÇ ONUN KAMÇISI
Başkan Keleş, 30 Mart 2014'teki yerel seçimler öncesinde belediyenin 140 milyon lira borcu olmasına rağmen 650 bin TL değerinde Audi marka makam otomobili almış, halk tepki göstermişti. Başkan, borçları kapatmak için de iki park ve toplanma alanını AVM yapılması için satmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber