Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimleri parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile İstanbul, Bursa, Uşak, Denizli, Antalya ve Burdur çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Öğleden sonra Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında hafif toz taşınımı bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 09 Mart 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında; önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güneyli yönlerden, Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğleden sonra Güney Ege kıyılarında güneydoğu, Batı Karadeniz kıyılarında ise kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; gece saatlerinde Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber