Sare Davutoğlu Diyarbakır'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yoğun programı dolayısıyla katılamadığı Diyarbakır ziyaretini, eşi Sare Davutoğlu gerçekleştiriyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2016 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sare Davutoğlu Diyarbakır'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, beraberindeki bakan ve partililer ile birlikte çeşitli programlara katılmak için Diyarbakır'a gitti. Davutoğlu ile birlikte kente gelen heyetin boyunlarına beyaz tülbent takması dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Diyarbakır'a geldi. Beraberindeki Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaarslan, AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selva Çam, AK Partili 21 kadın milletvekili ve Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte Davutoğlu, valiliğe geçti.

Davutoğlu ile birlikte kente gelen heyette bulunan kadınların boyunlarına "kadının gücünü" temsil eden beyaz tülbent takması dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise Ankara'daki yoğun programından dolayı bu ziyarete katılamadı. Davutoğlu bugün partisinin MYK ve MKYK toplantılarına katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber