KBYD İşlemleri Öğretmenler Gününde Açıklanacak

"Öğretmenlik Kariyer Basamaklarında Yükselmeye İlişkin Değerlendirme" işlemlerinin başvuruları 20 Eylül 2006 Cuma günü saat 17'de tamamlandı. İLSİS ortamında alınan başvurular sonrasında, Memurlar.net olarak edindiğimiz bilgilere göre, yerleştirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenler gününde açıklanacaktır. Devamı için başlığa tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Kasım 2006 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı KBYD yerleştirme sonuçlarını öğretmenler gününde yapmayı planlamaktadır. Ayrıca 2006 yılı devlet bütçesine ek yük getirmemek için ocak ayı itibarıyla uzman ve/veya başöğretmenlik maaş farklarının ocak ayından itibaren verilmesi planlanmaktadır

Tamamlanan işlemlere göre Bakanlıkça, illerde belirlenen sıralamalar, Türkiye genelinde branş branş sıralanacak ve kılavuz ekinde yayınlanan kontenjanlara göre uzman ve/veya başöğretmen kadrolarına atamalar yapılacak ve 1 ay içinde uzmanlık sertifikaları Türkiye geneli başarı sıralaması sonuçlarının onayını izleyen 30 gün içinde düzenlenip gönderilecektir. Aslı ilgilisine verilen sertifikanın bir örneği de öğretmenlerin özlük dosyasına konacaktır.

Bu uygulamadan sonra başöğretmenlik sınavı duyurusunun yapılması gerekmektedir.

Başöğretmenlik sınavına kimler başvurabilecek haberimizle bu konuyu açılmamıştık

Öğretmenlik Kariyer Basamaklarında Yükselmeye İlişkin Değerlendirme (KBYD) Kılavuzu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber