İstanbul'un yeni milli eğitim müdürü görevine başladı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne görevlendirilen Ömer Faruk Yelkenci göreve başladı. Yelkenci, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevinden ayrılarak İstanbul'a geldi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Mart 2016 23:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
İstanbul'un yeni milli eğitim müdürü görevine başladı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ'ın Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına atanması gündeme gelmişti. Henüz görevlendirilmeyen Muammer YILDIZ 2014 yılında çıkarılan Dershaneler yasası ile beraber İl Milli Eğitim Müdürleri görevden alınmış, kadroları bakanlık müşaviri olarak belirlenmişti. 7 yıldır İstanbul'da görev yapan Dr. Muammer YILDIZ'ın görevden alınması ile beraber bakanlıkta serbest kadro olan Müşavir kadrosuna geçmiş oldu.

Yeni müdüre eğitimimiz adına, geleceğimiz adına başarılar dilerken, görevden ayrılan Dr. Muammer YILDIZ'a da yapıcı ve olumlu çalışmaları için teşekkür ederiz. Sayın YILDIZ'ı da eleştirdiğimiz çok konu olduğu gibi Sayın YELKENCİ'yi de olumsuz yaklaşımlarda eleştireceğimizi belirtir, güzel çalışmalarını takdir ettiğimiz günlerle dolu bir görev süresi dileriz.

İstanbul Milli Eğitimindeki en önemli sorun atıl kadro sorunudur. İstanbul'da maalesef Kariyerin yerini kayırma, liyakatin yerini de itaat almıştır. Bu sorunu sayın YELKENCİ ne kadar aşabilir bilemiyoruz ama aşma çabalarının daima destekçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

Maksut BALMUK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber