CHP teşkilatlarına yeni mail adresi

"chp.org.tr" uzantılı mail adresleri partinin tüm il ve ilçe teşkilatlarına tanımladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Mart 2016 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP teşkilatlarına yeni mail adresi

MELTEM ÖZTÜRK - CHP'nin tüm il ve ilçe teşkilatlarına "chp.org.tr" uzantılı mail adresleri tanımladı.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Erdal Aksünger imzasıyla yeni web sayfaları ve e-mail adresleriyle ilgili partinin tüm il ve ilçe başkanlıklarına genelge gönderildi.

Genelgede, 2015'in seçim maratonuyla geçtiği belirtilerek, gelecek dönemin partinin altyapı çalışmalarını tamamlamak, dünyayla entegre olmak ve örgüte, vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için en önemli bir fırsat olduğu vurgulandı.

Bu çerçevede çalışmalara devam edildiği belirtilen genelgede, tüm il ve ilçelere, "chp.org.tr" uzantılı mail adreslerinin tanımlandığı bildirildi.

Genelgede, "Bundan sonraki süreçte kurumsal yazışmalarımız, bu mail adresi üzerinden yapılacak ve örgütümüzün de bu mail adresini kullanması istenecektir. Bununla beraber, 81 il ve 970 ilçeyi kapsayan web sayfalarımız aktif hale getirilmiştir. Örgütlerimizin bu yeni web sayfalarını kullanmaları, varsa eski sayfalarını en kısa sürede kapatmaları gerekmektedir. Ayrıca, web sayfaları üzerinden sosyal medya adreslerinin (facebook, twitter) tanımlanması veya güncellenmesi iletişimimizin daha da hızlanması açısından büyük önem taşımaktadır."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber