Çatışmada yaralandı evine dönmek istemedi

Şırnak'ta, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon sırasında yaralanmasına rağmen çatışmaya devam eden özel harekat polisi, doktorun rapor talebini reddederek, silah arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2016 20:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çatışmada yaralandı evine dönmek istemedi

Şırnak'ta, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu"nda çok sayıda kahramanlık hikayesi yaşanıyor.

Silopi, Cizre ve İdil'in ardından 15 gündür Şırnak merkezideki operasyona katılan özel harekat polisi iki çocuk babası M.N, dün Dicle Mahallesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada, teröristlerin bir eve tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şarapnel parçaları ile başından ve sağ bacağından yaralandı.

Yaralandı ama operasyonu terk etmedi

Çatışma bölgesini terk etmek yerine çatışmaya devam eden M.N, silah arkadaşlarıyla bir saat daha operasyon bölgesinde kaldı.

Operasyonun başarıyla tamamlanmasının ardından zırhlı ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine götürülen M.N, ilk tedavisinin ardından doktorların rapor talebini reddetti. Silah arkadaşlarını bırakmak istemeyen M.N, evine dönmek yerine iki günlük istirahatin ardından yeniden operasyonlara katılacağını söyledi.

"Vatanımız için mücadele ediyoruz"

M.N, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Burada vatanımız için mücadele ediyoruz. Silah arkadaşlarımı bırakıp evime gidemezdim. İnşallah en kısa sürede bu operasyonu başarıyla tamamlayacağız. Bu görevi de başarıyla tamamladıktan sonra Allah'ın izniyle gönül rahatlığı ile aileme kavuşacağım." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber