Kaza yapan öğrencileri hastane yerine okula götürdüler

Trabzon'da okul servisi ile bir otomobilin çarpışması sonucu yaralanan 5 öğrenci hastane yerine okula götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 11 Nisan 2016 16:31, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Kaza yapan öğrencileri hastane yerine okula götürdüler

Enis YILDIRIM

Trabzon'un Akçabat İlçesi'nde saat 07.30 sıralarında okul servisi ile bir otomobilin çarpışması sonucu 5 öğrenci yaralandı. Servis şoförü ile otomobil sürücü anlaştı, çocuklar hastane yerine okula gönderildi. Olayı duyan veliler okula gitti. Hastaneye kaldırılan çocuklardan biri iç kanama şüphesiyle üniversite hastanesine sevk edildi.

HASTANE YERİNE OKULA

Trabzon'da Yıldızlı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini taşıyan Hamza Ş. yönetimindeki servis minibüsü ile karşı yönden gelen Bircan Y. idaresindeki otomobil, Yıldızlı TOKİ yolunda çarpıştı. Servis şoförü ile otomobil sürücü maddi hasarlı kaza nedeniyle anlaştı. Olay yerine çağrılan bir başka servis aracıyla yaralı çocuklar hastane yerine okullarına götürüldü. Velilerini arayan çocuklar kaza yaptıklarını fakat okula geldiklerini söylediler.

VELİLER OKULA KOŞTU

Veliler olayı duyar duymaz polisi ve jandarmayı aradı. Kazanın kayıtlara geçmediğini öğrenen veliler durumu okul idaresine bildirdi. Daha sonra okula giden veliler, minibüs içerisinde bulunan ve yaralı olduğu belirlenen 5 öğrenciyi Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından karnının ağrıdığını söyleyen M.K. adlı öğrenci, iç kanama şüphesiyle KTÜ Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer öğrenciler ise taburcu edildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber