Üç ilde 'AÖF' sınavları ertelendi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Nisan 2016 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üç ilde 'AÖF' sınavları ertelendi

Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın 16-17 Nisan'da yapılacağını hatırlattı.

Dört oturum olarak düşünürsek toplam 3 milyon 335 bin 119 cevap kağıdı okunacak

Görevli sayımız 437 bin rakamına ulaştı ve toplam 105 merkezde sınavlarımızı yapacağız

Sınavın öğrencilerimiz için başarılı geçmesini diliyorum. Umarım onlar için kolay ve istedikleri notları alacakları bir sınav olur. Öğrencilerimizin çok az zamanları kaldı.

Son dönemde ülkenin bazı bölümlerinde artan terör olaylarının sınavlara etkisinin olup olmayacağına dair açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Güney, "16-17 Nisan 2016 Bahar Dönemi Ara Sınavı Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Buradaki öğrencilerimizin herhangi bir hak kaybı bulunmamaktadır. İleri bir tarihte bu öğrencilerimize sınav yapacağız. Umarım her şey ülkemiz için güzel olur.

Yani çeşitli yayın evleri tarafından verilen kitaplardaki sorular, aslında Açıköğretim' e ait sorular ve özetlerdir. Öğrencilerimizin bunlara gidip para vermeleri aslında onlar için büyük bir kayıp. Öğrencilerimiz boşuna masraf yapmasınlar. Yapmaları gereken tek şey, Anadolum Kampüs içerisine girerek oradaki resmi, asıl materyallerden yararlanmalarıdır. Öğrencilerimiz bu şekilde çok daha başarılı notlar alacaklardır

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber