Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu, Tokat ve Erzincan çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında batı ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Nisan 2016 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meteoroloji'den günlük hava tahmini-haritalı

HAVA SICAKLIĞI :Kuzeydoğu kesimlerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Rüzgarın; Genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Doğu Karadeniz'de görülecek yağışların, Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, dolu, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber