Bayramlarını öğretmenleriyle okulu boyayarak geçirdiler

BURSA'nın Büyükorhan ilçesine bağlı Aktaş Mahallesi?ndeki ilkokulun öğrenci ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı?nı okullarını boyayarak geçirdi. Bayramlarını kutlayan öğrenciler, okullarını boyayan öğretmenlerine ellerine aldukları rulo ve farçalalar ile yardım ettiler.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Nisan 2016 22:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bayramlarını öğretmenleriyle okulu boyayarak geçirdiler

Türkiye genelinde 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanırken Bursa'nın Büyükorhan ilçesine bağlı Aktaş Mahallesi'ndeki ilkokulda öğrenci ve öğretmenler kollarını sıvayarak öğrenim gördükleri okullarını boyadı. Ellerine rulo ve fırçayı alarak boya kutusuna batıran öğretmenleri, minik öğrencileri yalnız bırakmadı. Okulda boya yapılacağını duyan Aktaş İlköğretim okulu birinci, ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri, bayramlarını kutladıkları özel günde Öğretmenleri Ece Özçiçek ile okula boyaları temin eden İhtiyaç Akademi KRoordinatörü Yalçın Öziş ile birlikte okullarını boyadılar.

Toplam 27 öğrencinin eğitim gördükleri okullarının en son 3 yıl önce boyandığını söyleyen Ece Özçiçek, "İhtiyaç Akademisi okullara yönelik badana ve boya destekli bir proje hazırladı. Bundan muhtarında girişimi ile okulumuzda yararlandı. Bizler okulumuzu kendimiz boyarken öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığı günde bizlere yardım ettiler. Çok güzel görüntüler sergiledik" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber