Bir kitap nasıl hayatımı değiştirdi ?

Bir kitap nasıl hayatımı değiştirdi?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Nisan 2016 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir kitap nasıl hayatımı değiştirdi ?

6 ayda tam 32 kilo verdim!

Herkese merhaba! adım tuğba taştan :) 29 yaşında 2 çocuk annesiyim. Evlendiğimde 86 kiloydum. Çocukluğundan beri balıketliydim. ama doğum sonrası 27 kilo aldım ve tabi yıllar içinde toplamda 120 kilo oldum. Tüm hayatımın kabusu olan kilolarımdan sonunda 42 kilo vererek kurtuldum. şimdi ise 78 kilo ve tekrar hayata döndüm..

facebook'da dolaşırken "Zayıflamada Son Söz" isimli bir kitap gördüm. önce diyet listeleri veren şu aptal kitaplardan olduğunu sandım. ama biraz araştırınca tamamen diyet önermeyen hatta diyetin kilo aldırdığını savunan bir kitap olduğunu fark ettim. tam da aradığım şeydi bu :) sitesinde yorumlara falan bakınca yüzlerce kişinin olumlu yorum yaptığını gördüm hatta bir kaç kişinin hayatının tamamen değiştiğini iddaa ediyordu. çok meraklandım ve araştırmaya devam ettim.

Bu kitap sanki bir mucize gibi görünse de, aslında bilinçaltımdaki bilgileri değiştirerek yaşamınızı ve bedeninizi değiştirebiliyorsunuz. Suç ve suçlu benim düşüncelerimmiş. Beslenme, hareket ve bedenim hakkındaki kötü düşüncelerimin sonucunu yaşamışım yıllarca.. Ben bilgi ve düşüncelerimi değiştirdim, bedenim ve hayatım değişti.

Düşününce hepimiz kilo almaktan korkmuyor muyuz? yada şu kadar yersem bana kilo yapar diye yemeğimizi azaltmıyor muyuz? Kitap bunların yanlış olduğunu ve "kilo yapan yiyecekler değil, ürettiğiniz düşünceler" olduğunu anlatıyor.

Ne diyet, ne de hap, hiçbiri biri asla işe yaramıyor! aslında herşey sizin düşüncelerinizde ve inançlarınızda!

Benim Geçmişim

Yıllar içinde kilo takıntım her gecen gün artı, sürekli kilolarımdan kurtulmayı düşünüyordum. Farklı spor ve egzersizler yapsam da bir türlü çözemedim. Ne yapsam her şey geçici ve kısa süreli oluyordu. Televizyonda çıkan tüm uzmanların anlattıklarını uyguluyor ama sonuçlara ulaşamıyordum. bi gün facebookda dolaşırken Zayıflamada Son Söz kitabını gördüm.

bir gün internette ZAYIFLAMADA SON SÖZ kitabı ile karşılaştım. Bir kitap ile kilo mu verilir diye düşündüm?! fakat aslında kitabın bir diyet yada zayıflama kitabı olmadığını okuduktan sonra anladım. Kitap bana hayatım boyunca nerede hata yaptığımı ve neden kilo aldığımı öğretti. aslında kilo yapan kesinlikle yiyecekler degil, sadece benim korkularım ve düşüncelerimmiş.

Özgürce yiyin, asla korkmayın! Bilinçaltınızda yatan kilo alma korkusu için yenmeden kilo vermeniz imkansızdır!

En son tartıldığımda 120 kiloydum. Bir daha da tartılmadım çünkü kilolarımdan nefret ediyordum. İlk 30 kiloyu 4 ay gibi bir zaman'da verdim, şimdi toplamada 42 Kilo vermiş oldum. Ben sadece kilolarımdan kurtulmadım, hayata bakış algım değişti. Bu kitap sanki bir mucize gibi görünse de, aslında bilinçaltımdaki bilgileri değiştirerek yaşamınızı ve bedeninizi değiştirebiliyorsunuz. Suç ve suçlu benim düşüncelerimmiş. Beslenme, hareket ve bedenim hakkındaki kötü düşüncelerimin sonucunu yaşamışım yıllarca.. Ben bilgi ve düşüncelerimi değiştirdim, bedenim ve hayatım değişti.

Düşününce hepimiz kilo almaktan korkmuyor muyuz? yada şu kadar yersem bana kilo yapar diye yemeğimizi azaltmıyor muyuz? Kitap bunların yanlış olduğunu ve "kilo yapan yiyecekler değil, ürettiğiniz düşünceler" olduğunu anlatıyor.

Kitabı okumaya devam ettikçe hayatım boyunca nelerelerde yalnışlar yaptığımı farkettim. su içerken bile kilo yapıyor düşüncelerine kapıldığımı, birşey yerken acaba kilo mu yapacak diye düşündüğümü farkettim. ve kitaba göre aslında bu düşünceye göre odaklandığımız için kilo aldığımı farkettim. Kitap sizin nerelerde hata yaptığınızı öğreten ve bunları düzeltmenize yardımcı olan harika bir kitap.

Dilediğim herşeyi özgürce yiyorum, çünkü biliyorum ki bedenimin ihtiyacı var ve hareket edince yok oluyor. Sizde korkmadan özgürce yiyin, herşeyi hareket olarak düşünün.Sürekli hareket etmeye çalışın.

ZAYIFLAMADA SON SÖZ hayatımı değiştirdi

Bugün artık tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma Zayıflamada Son Söz kitabını tavsiye ediyorum. Hayatınızınn değişmesini istiyorsanız önce kendinizden başlamalısınız.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN!

www.zayiflamadasonsoz.org

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber